Vila Elegance

Vila Elegance

Imobilul se afla in nordul Capitalei in zona rezidentiala Pipera cu acces din Str. Iancu Nicolae cat si din Bdul Pipera-Tunari la o distanta de 100 m de Billa, 150 m Mega Image, 150 m de farmacie, 300 m de gradinita si scoala primara Olga Gudynn, 350 m de Atlantis Fitness&Life Style, 500 m de Lidl, 2 km de Centrul Comercial Baneasa, Brico Store, Ikea, 1km pana la Soseaua de Centura, 5 km de Aeroportul Otopeni

Studio geotehnic

Reprezinta o analiza complexa a conditiilor indeplinite de teren si a capacitatii acestuia de a sustine in conditii de siguranta un obiectiv. In cadrul aceluiasi studiu se fac calcule cu privire la greutatea pe care o suporta terenul si se prezinta solutii de amenajarea a acestuia atat pe locul amplasarii obiectivului cat si in vecinatati.

 

Prezentare imobil

Vila Elegance este formata din D+P+E si are 360 mp construiti dupa cum urmeaza:

 1. Demisol in suprafata totala construita de 50 mp, format din hol si 2 camere (din care o camera tehnica);
 2. Parter in suprafata totala construita de 150 mp, format din living, dining, birou, bucatarie, baie, 2 terase si hol;
 3. Etaj1 in suprafata totala construita de 160 mp, format din hol, 3 dormitoare, 2 bai si o terasa. Dormitorul matrimonial are baie proprie si dressing.

Imobilul este construit pe un teren in suprafata totala de 480 mp si dispune de canalizare, apa, curent, cablu tv si internet, strazi asfaltate si pavate de 6 m latime, acces restrictionat cu bariera si telecomanda. Curtea are avantajul a doua intrari, atat din Sos. Pipera-Tunari cat si din Bdul Iancu Nicolae.

Este o vila frumoasa cu o gradina spectaculoasa, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti confortabil si in siguranta. Acest imobil se poate achizitiona si din faza de executie pentru ca viitorul proprietar sa poata urmarii executarea lucrarilor pe durata executiei si pentru a-si alege finisajele dorite.

 

Pret de vanzare*

Pretul final la gata va fi de 360.000 euro, suma putand fi achitata de viitorul proprietar in rate sau pe etape de realizare a constructiei.

*Nota: Pretul poate suferi modificari in functie de valoarea finisajelor interioare solicitate de viitorul beneficiar.

Prezentare cartier

Cartierul Elegance 2 – Otopeni este format din 2 vile individuale urmatoarea componenta:

Vila individuala C1
(P + 1) (VANDUTA) – in suprafata totala de 139 mp, dispune:
1.la parter de hol, camera tehnica/depozitare, living cu dining, bucatarie, terasa ( plan parter vila individuala );
2.la etaj hol, 3 dormitoare si 2 bai. Dormitorul matrimonial este dotat cu baie proprie ( plan etaj vila individuala ).

Vila individuala C1
(P + 1) (VANDUTA) – in suprafata totala de 139 mp, dispune:
1.la parter de hol, camera tehnica/depozitare, living cu dining, bucatarie, terasa ( plan parter vila individuala );
2.la etaj hol, 3 dormitoare si 2 bai. Dormitorul matrimonial este dotat cu baie proprie ( plan etaj vila individuala ).

Detalii despre proiect

 • Fiecare din vile este construita pe un teren in suprafata de aprox. 300 mp si dispun de canalizare, gaze, apa, curent, cablu TV si internet.
 • Vilele se afla in imediata apropiere de statia cu mijloace de transport in comun.
 • Materialele folosite sunt din clasa premium.
 • Pretul de vanzare “la alb” este de 126.000 euro pentru vila individuala si nu include gresia, faianta, parchetul, obiectele sanitare, obiectele de iluminat.
 • Viitorii clienti isi pot personaliza vila, conform dorintelor lor, in ceea ce priveste amenajarile interioare (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, obiecte de iluminat, etc).

Cumparatorului i se va pune la dispozitie:

 1. cartea imobilului;
 2. certificat de calitate și conformitate pentru betonul turnat și rezultatele încercărilor efectuate de un laborator autorizat (ARCA) asupra betonului turnat în fiecare faza / etapa;
 3. certificat de calitate și conformitate pentru fierul utilizat;
 4. un set complet de poze ale fiecărei etape, inclusiv după fiecare element din structura de rezistență (poze după fiecare grindă, stâlp, centură, element de rezistență etc.).

Galeria foto