Cartier Elegance – Otopeni

Cartierul rezidențial Elegance

Cartierul Elegance-Otopeni se afla pe strada Ion Creanga, nr.21 H in zona rezidentiala Otopeni (cu acces din DN1 si Soseaua de Centura), la o distanta de aproximativ 1 km de Centrul Comercial Baneasa, magazinul Brico, Ikea si la 1 km de Aeroportul Otopeni.

Planuri case cartier

Vila individuala –  plan parter vila individuala plan etaj vila individuala       

Vila cuplata (tip duplex) –  plan parter vila cuplat     plan etaj vila cuplata

Prezentare cartier

Cartierul Elegance – Otopeni este format din 1 vila individuala si 2 vile cuplate (tip duplex) cu urmatoarea componenta:

Vila individuala (P + 1)

(VANDUTA) – in suprafata totala de 196 mp, dispune:
1. la parter de hol, birou / dormitor, camera tehnica, living cu dining, bucatarie, terasa ( plan parter vila individuala );
2. la etaj hol, 3 dormitoare, 2 bai, dressing si o terasa. Dormitorul matrimonial este dotat cu baie si dressing ( plan etaj vila individuala ).

Vila cuplata (tip duplex P + 1)

(VANDUTA) – in suprafata totala de 162 mp, se adapteaza:
1. la parter de hol, camera tehnica, living cu dining, bucatarie, terasa
( plan parter vila cuplata ).
2. la etaj hol, 3 dormitoare si 2 bai. Dormitorul matrimonial este dotat cu baie proprie ( plan etaj vila cuplata ).

 • Vila individuala este construita pe o suprafata de aprox. 328 mp iar cele doua vile cuplate (duplex tip) pe un teren de 517 mp si dispun de canalizare / septica fosa, gaze, apa, curent, cablu TV si internet.
 • Vilele se afla la 50 m de statia cu mijloace de transport in comun, pe o strada asfaltata, inchisa si fara trafic intens.
 • Materialele folosite sunt din clasa premium, din care se mentioneaza termoizolatie cu 10 cm polistiren plus marca Austrotherm si tamplarie PVC marca Rehau Synego cu 7 camere si geam tripan.
 • Pretul de vanzare “la alb” este de 147.000 euro pentru vila individuala si 119.000 euro pentru o vila cuplata.
 • Viitorii clienti pot personaliza vila, conform dorintelor lor, in ceea ce priveste amenajarile interioare (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, obiecte de iluminat, etc).
 • Există posibilitatea de a vedea și o vila în etapa finală “la cheie”, disponibilă.

Detalii despre proiect

 • Fiecare din vile este construita pe un teren in suprafata de aprox. 300 mp si dispun de canalizare, gaze, apa, curent, cablu TV si internet.
 • Vilele se afla in imediata apropiere de statia cu mijloace de transport in comun.
 • Materialele folosite sunt din clasa premium.
 • Pretul de vanzare “la alb” este de 126.000 euro pentru vila individuala si nu include gresia, faianta, parchetul, obiectele sanitare, obiectele de iluminat.
 • Viitorii clienti isi pot personaliza vila, conform dorintelor lor, in ceea ce priveste amenajarile interioare (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, obiecte de iluminat, etc).

Cumparatorului i se va pune la dispozitie:

 1. cartea imobilului;
 2. certificat de calitate și conformitate pentru betonul turnat și rezultatele încercărilor efectuate de un laborator autorizat (ARCA) asupra betonului turnat în fiecare faza / etapa;
 3. certificat de calitate și conformitate pentru fierul utilizat;
 4. un set complet de poze ale fiecărei etape, inclusiv după fiecare element din structura de rezistență (poze după fiecare grindă, stâlp, centură, element de rezistență etc.).

Galerie foto