Vila Elegance – Vanduta

Vila Elegance – Vanduta


Localizare

Imobilul se afla in nordul Capitalei in zona rezidentiala Pipera cu acces din Str. Iancu Nicolae cat si din Bdul Pipera-Tunari la o distanta de 100 m de Billa, 150 m Mega Image, 150 m de farmacie, 300 m de gradinita si scoala primara Olga Gudynn, 350 m de Atlantis Fitness&Life Style, 500 m de Lidl, 2 km de Centrul Comercial Baneasa, Brico Store, Ikea, 1km pana la Soseaua de Centura, 5 km de Aeroportul Otopeni.

Simulare 3D

 

Studio geotehnic

Reprezinta o analiza complexa a conditiilor indeplinite de teren si a capacitatii acestuia de a sustine in conditii de siguranta un obiectiv. In cadrul aceluiasi studiu se fac calcule cu privire la greutatea pe care o suporta terenul si se prezinta solutii de amenajarea a acestuia atat pe locul amplasarii obiectivului cat si in vecinatati.

Fundatii si placa parter

Placa peste parter, ziduri parter, ziduri etaj

Centura etaj si acoperis

 

Final

 

Prezentare imobil

Vila Elegance este formata din D+P+E si are 360 mp construiti dupa cum urmeaza:

  1. Demisol in suprafata totala construita de 50 mp, format din hol si 2 camere (din care o camera tehnica);
  2. Parter in suprafata totala construita de 150 mp, format din living, dining, birou, bucatarie, baie, 2 terase si hol;
  3. Etaj1 in suprafata totala construita de 160 mp, format din hol, 3 dormitoare, 2 bai si o terasa. Dormitorul matrimonial are baie proprie si dressing.

Imobilul este construit pe un teren in suprafata totala de 480 mp si dispune de canalizare, apa, curent, cablu tv si internet, strazi asfaltate si pavate de 6 m latime, acces restrictionat cu bariera si telecomanda. Curtea are avantajul a doua intrari, atat din Sos. Pipera-Tunari cat si din Bdul Iancu Nicolae.

Este o vila frumoasa cu o gradina spectaculoasa, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti confortabil si in siguranta. Acest imobil se poate achizitiona si din faza de executie pentru ca viitorul proprietar sa poata urmarii executarea lucrarilor pe durata executiei si pentru a-si alege finisajele dorite.

Pret de vanzare*

Pretul final la gata va fi de 360.000 euro, suma putand fi achitata de viitorul proprietar in rate sau pe etape de realizare a constructiei.

Cumparatorului i se vor pune la dispozitie:

1. cartea imobilului;

2. certificate de calitate si conformitate pentru betonul turnat precum si rezultatele testelor efectuate de un laborator autorizat (ARCA) asupra betonului turnat in fiecare faza/etapa;

3. certificate de calitate si conformitate pentru fierul utilizat;

4. un set complet de poze ale fiecarei etape inclusiv dupa fiecare element din structura de rezistenta (poze dupa fiecare grinda, stalp, centura, element de rezistenta, etc).

*Nota: Pretul poate suferi modificari in functie de valoarea finisajelor interioare solicitate de viitorul beneficiar.