Cartier Elegance – Otopeni

Cartier Elegance – Otopeni


Localizare

Cartierul Elegance-Otopeni se afla situat pe strada Ion Creanga, nr.21 H in zona rezidentiala Otopeni (cu acces din DN1 cat si din Soseaua de Centura), la o distanta de aproximativ 1 km de Centrul Comercial Baneasa, Brico Store, Ikea si 1 km de Aeroportul Otopeni.

Stadiu actual

Constructiile sunt finalizate, asteptand sa primeasca noii proprietari.

Planuri vile

Vila individuala –    plan parter vila individuala   plan etaj vila individuala 

Vila cuplata (tip duplex) – plan parter vila cuplata    plan etaj vila cuplata

Prezentare cartier

Cartierul Elegance – Otopeni este formata din 1 vila individuala si 2 vile cuplate (tip duplex) cu urmatoarea componenta:

Vila individuala (P+1) – in suprafata totala construita de 220 mp construiti (148 mp utili+ casa scarii etaj/parter 6.15 mp + terasa fata parter 6.30 mp + terasa spate parter 22.68 mp + balcon etaj 12.91 mp) , dispune:
1.la parter de hol, birou/dormitor, camera tehnica, living cu dining, bucatarie, terasa ( plan parter vila individuala);
2.la etaj hol, 3 dormitoare, 2 bai, dressing si o terasa. Dormitorul matrimonial are baie proprie si dressing ( plan etaj vila individuala).

Vila cuplata (tip duplex P+1) – in suprafata totala de 200 mp construiti ( 133 mp utili+ casa scarii etaj/parter 4.79 mp + terasa fata parter 5.40 mp + terasa spate parter 18.60 mp), dipune:
1.la parter de hol, camera tehnica, living cu dining, bucatarie, terasa ( plan parter vila cuplata).
2.la etaj hol, 3 dormitoare si 2 bai. Dormitorul matrimonial are baie proprie (plan etaj vila cuplata).

Vila individuala este construita pe un teren de aprox 340 mp iar cele 2 vile cuplate (tip duplex) pe un teren de 500 mp si dispun de canalizare/fosa septica, gaze, apa, curent, cablu tv si internet.

Vilele se afla la 50 m de statia cu mijloace de transport in comun, pe o strada asfaltata, inchisa si fara trafic intens.

Materialele folosite sunt din clasa premium, din care mentionam termoizolatie cu polistiren extraudat de 10cm marca Austrotherm si tamplarie PVC marca Rehau Synego cu 7 camere si geam tripan.

Pretul de vanzare “la gri avansat” este de 147.000 euro pentru vila individuala si 132.000 euro pentru o vila cuplata. Pretul “la gri avansat” include termopane marca Rehau Synego cu 7 camere si geam tripan, peretii la nivel de lavabila, calorifere din otel, intrerupatoarele/sigurante, usa intrare metal, terase placate cu gresie, hidrofor, curtea cu pavele fara amenajare peisagistica.

Pretul de vanzare “la gata” este de 162.000 euro pentru vila individuala si 145.000 euro pentru o vila cuplata. Pretul “la gata” include usile interioare, gresia, faianta, parchetul, obiectele sanitare, obiectele de iluminat, placatul treptelor si mana curenta, centrala termica.

Cumparatorului i se vor pune la dispozitie:

1. cartea imobilului;

2. certificate de calitate si conformitate pentru betonul turnat precum si rezultatele testelor efectuate de un laborator autorizat (ARCA) asupra betonului turnat in fiecare faza/etapa;

3. certificate de calitate si conformitate pentru fierul utilizat;

4. un set complet de poze ale fiecarei etape inclusiv dupa fiecare element din structura de rezistenta (poze dupa fiecare grinda, stalp, centura, element de rezistenta, etc).